Menu

Welkom bij Mizu

MizuMizu Restaurant Zwolle Centrum is gelegen op een unieke locatie in Zwolle met een prachtig terras aan de stadsgracht. Midden in het centrum van Zwolle kunt u heerlijk genieten van alles wat Mizu te bieden heeft. Heerlijk relaxen op ons loungeterras, vrijdagmiddag borrelen met collega’s of vrienden, genieten een lekkere cappuccino of uitgebreid dineren in ons restaurant. Het kan allemaal bij Mizu!

RESTAURANT

Het restaurant van Mizu bevindt zich op de bovenverdieping en bij mooi weer op het prachtige terras. In ons restaurant geniet u van culinaire hoogstandjes met een prachtig uitzicht op de Zwolse peperbus of de altijd bruisende stadsgracht. Wij bieden tevens een keur aan verschillende bites, lekker voor bij de borrel! Van een oer-Hollandse bitterbal tot een gecombineerde ‘Mizu deluxe’. Of laat u eens verrassen door onze chef, met het 3-, 4-, of 5-gangen verrassingsmenu. Onze keuken is open vanaf 17:00.  Klik hier voor onze dinerkaart!

TERRAS

Mizu beschikt over één van de mooiste terrassen van de regio. Verscholen achter het karakteristieke pand en alleen bereikbaar via de straatzijde. Het terras beschikt over vijf in hoogte variërende plateau’s met uitzicht op de Zwolse stadsgracht en jachthaven. Heerlijk loungen op de banken of borrelen aan de bar of a la carte dineren bij de ondergaande zon? Het kan allemaal op ons prachtige terras!

WILT U ALLES WETEN OVER MIZU?

Wilt u op de hoogte blijven van onze speciale acties, arrangementen of nieuwe gerechten? Volg ons dan nu via Facebook of Instagram. Of meldt u aan voor de Mizu InfoMail. Daarmee bent u altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes over Mizu: › Mizu InfoMail.

Wordpress Experts