Menu

Voorbeeld en bruiloft mogelijkheden

Benieuwd naar een voorbeeld van de dag en de bruiloft mogelijkheden bij Mizu? Hierbij geven wij u een indicatie. De genoemde tijden in het programma zijn indicatief en kunnen uiteraard geheel naar uw wensen worden aangepast.

Programma
16:00 uur – Aankomst en ontvangst van de gasten
De gasten worden bij Mizu ontvangen met koffie en thee.


16:30 uur – Toast met bruidstaart
Met een Martini Asti Prosecco toasten wij op jullie geluk. Er is de mogelijkheid tot koffie en thee voor diegene die dat wensen. Aan de bruid(/egom) de eer om de eerste fles te openen. Het personeel van Mizu voorziet iedereen vervolgens van een glaasje.

Na het proosten op jullie liefdesgeluk is het tijd voor de taart. Jullie snijden deze zelf als eerste aan, daarna neemt een Mizu medewerker dit over en voorziet iedereen van een stukje taart. De taart mogen jullie zelf kiezen en laten maken bij een banketbakker naar keuze, wij rekenen alleen ‘schotelgeld’ .


17:30 – Diner in op de eerste verdieping ons restaurant

De gasten nemen plaats aan tafel , er staan broodjes met kruidenroomdip en tappenades. Het is een drie- gangen culinaire verwennerij met twaalf verschillende smaaksensaties. U begint met vier voorgerechtjes, vervolgens drie hoofdgerechtjes en u sluit af met vijf nagerechtjes. De hele proeverij is (in principe) een combinatie van vis en vleesgerechten. Mochten er vegetariërs of mensen met bepaalde allergieën of specifieke eetwensen onder uw gasten zijn dan is dit uiteraard geen probleem. Geef dit aan ons door en dan houdt de chef daar rekening mee.

De dranken kunnen tijdens het diner berekend worden op basis van nacalculatie. We kunnen hier een schattig voor geven.


20:30 – Start feest | afsluiten diner
Het diner wordt afgesloten met een heerlijk dessert. Na het dessert zal het feest beginnen op de begane grond.


21:00 – Start feest
Het feest vindt plaatst op de begane grond in het bar gedeelte. De drank is op afkoop, dit houdt in dat de gasten onbeperkt kunnen drinken. Wij serveren de volgende huiswijnen; Spaanse Macabeo (droog wit), Duitse Moezel (zoet wit), Spaanse Tempranillo (rood) en een Spaanse Bobal (rose). Daarnaast bier van de tap (Heineken) allerlei frisdranken en binnenlands gedestilleerd.

Gedurende de avond serveren wij gemixte bites, bestaande uit vier rondes borrelgarnituur en twee rondes luxe bites zoals bijvoorbeeld garnalen en yakatori spiesjes.


 

Uw naam *

 

Organisatie *

Telefoon *

Uw email *

Onderwerp *

Opmerking

Wordpress Experts