Menu

Uw bruiloft bij Mizu

JA, IK WIL!
De mooiste dag van uw leven, daar hoort toch een bijzondere locatie bij? Mizu is uw trouwlocatie bij uitstek! Wij bieden diverse mogelijkheden voor een onvergetelijke bruiloft.
Wij dragen graag ons steentje bij aan uw huwelijksdag en zorgen ervoor dat het voor jullie een prachtige ervaring wordt. U kunt bij ons terecht voor uw diner, receptie maar ook de voetjes kunnen hier flink van de vloer! Wij bieden een prachtige ambiance om hier uw feest te vieren. Onze service gerichte en representatieve bedieningsmedewerkers zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Mizu biedt ruimte op de eerste verdieping in ons restaurant, op het terras of op de begane grond. Wilt u de gehele locatie afhuren? Ook dat is mogelijk. Omdat u ook bij ons kunt trouwen op locatie, is het mogelijk om de gehele dag bij Mizu te blijven. Van champagnetoren tot uitgebreid diner, van DJ tot late nigth snacks, we kunnen vrijwel alles voor u regelen. Voor meer informatie en mogelijkheden neem via onderstaand contactformulier contact met ons op. Bent u benieuwd naar een voorbeeld van een programma bij Mizu? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Heeft u zelf ideeën of bent u benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Laat het ons weten!

Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan via onderstaand formulier. U kunt ook contact opnemen met Angelique (afdeling Sales) via 06 – 14766607.

Uw naam *

 

Organisatie *

Telefoon *

Uw email *

Onderwerp *

Opmerking

Wordpress Experts