Menu

Receptie en borrel

De mogelijkheden voor een receptie en borrel bij Mizu!

Heeft u iets te vieren? Trek bij ons een heerlijke fles bubbels open of kies voor heerlijke cocktails als (welkomst)borrel om uw verjaardag, receptie of misschien wel vrijgezellensfeest te vieren! We bieden een feestelijke ambiance en kunnen een plateau op ons prachtige terras of een gedeelte op de begane grond voor u en uw feestgasten reserveren. Ons personeel zorgt ervoor dat u en uw gasten van een gezellige compleet verzorgde avond kunnen genieten.

MOGELIJKHEDEN
Wij stemmen graag af op uw wensen. U kunt daarom van te voren afspraken maken over de dranken die wel of niet geschonken mogen worden. Ons personeel zal hier rekening mee houden en waar nodig uw gasten op de hoogte stellen. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment in hapjes en hebben verschillende samengestelde arrangementen. Wat dacht u van diverse luxe bites, fingerfood of borrelgarnituur? Uiteraard is het ook altijd mogelijk om met ons andere mogelijkheden te bepreken, we stellen ons te allen tijde flexibel op.
Wanneer u middels een vastgesteld budget uw feest viert, kan er van te voren een prijs worden bepaald (afkoop), wij bieden echter ook de mogelijkheid om aan het einde de balans op te maken (nacalculatie). Mizu is uw feestlocatie bij uitstek! Twijfel niet langer en vier uw feest bij ons! Mail ons met uw vragen en uw optionele datum.

Uw naam *

 

Organisatie *

Telefoon *

Uw email *

Onderwerp *

Opmerking

Wordpress Experts